SEO Google

Här kommer du att kunna läsa mer om Sökmotoroptimering (SEO) för företag föreningar och privatpersoner.  SEO är kortfattat helt enkelt konsten att optimera sin synlighet och nåbarhet på nätet dvs att hamna högt upp bland resultaten när någon söker på ditt namn eller den verksamhet du vill synas på.

Vill du ha någon som är bra på sökmotoroptimering så söker du naturligtvis på sökmotoroptimering eller helt enkelt på SEO. För vill du verkligen ha någon som är kan visa att den är bra på sökmotoroptimering så är det ultimata testet för just det att visa sig synlig på det begreppet, men en hel del av de som erbjuder sina tjänster som SEO-experter syns inte alls speciellt bra på SEO eller sökmotoroptimering som begrepp. Söker du på ”SEO Google” så ser du vår placering. Och faktum är vi slår flera företag som sysslar med just SEO. :)

 

Det är väl inte så dåligt att hamna före en kille som jobbar på Google och är extremt välkänd inom just SEO nationell och internationellt, är det dåligt eller bra att ligga före MattCutts på begreppet ”SEO Google” vilket vi gjort ett tag nu, eller är det bara ren tur, Vad tror du egentligen?

Den som inser att SEO till största delen handlar om Google förstår säkert att det är just inom E-handel som Sökmotoroptimeringen har sin största betydelse, vilket egentligen är ganska självklart. Därför känns det bra att se vem som ligger på första plats vid en googling på: SEO Google Ehandel.

 

 

Typiskt några dagar senare var hade vi bytt plats med SEO-forum som vi iofs länkat frikostigt till tidigare. Rokad nästan, se vilka extrema framsteg de gjort på några dagar.

Nu har vi dock tagit tillbaka platsen igen och dessutom stigit. Och visst är väl det bra?

 

 

Annonser

4 svar to “SEO Google”

Trackbacks/Pingbacks

 1. Webbutveckling i Sociala Tidsrum | Webbutveckling @ Spotlife - april 3, 2013

  […] stort tack till SEO Google […]

 2. Nettsted | Gratis Hemsida @ Spotlife - april 4, 2013

  […] stort tack till SEO Google […]

 3. Google Lukt – Sök reda på din barndom Nu! | Google SEO @ Spotlife - april 5, 2013

  […] SEO Google […]

 4. Fråga om SEO Sökmotoroptimering – Vad ni är duktiga på SEO Google | SEO sökmotoroptimering | SEO Google| SEO | Ehandel | @ Spotlife - maj 27, 2013

  […] mig säga att jag är mer än mycket imponerad av era fin-fina resultat när det gäller SEO Google och mycket annat därikring, har sett att ni också hjälpt till på Ehandel vilket också gett dem […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: